Επιστροφές & Αλλαγές

Σε περίπτωση που σας αποσταλεί ελαττωματικό προίόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email κατά την παραλαβή του προϊόντος και να επιστρέψετε αυτό χωρίς καθυστέρηση στην εταιρεία μας. Περαιτέρω υπάρχουν οι εξής δυνατότητες: είτε να σας αποσταλεί εκ νέου το ίδιο προϊόν χωρίς ελαττώματα, είτε να μας ζητήσετε να σας καταβάλουμε την αξία του προϊόντος στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Εάν σας αποσταλεί λάθος κωδικός, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email κατά την παραλαβή του προϊόντος και να επιστρέψετε αυτό χωρίς καθυστέρηση στην εταιρεία μας κι εμείς θα σας αποστείλουμε τον ορθό κωδικό.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν την επιχείρηση.

Εφόσον θέλετε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν με ένα άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, έχετε τη δυνατότητα, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας να το πράξετε, αγοράζοντας άλλο προϊόν, ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή άλλο προϊόν μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας το επιπλέον τίμημα.  Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς θα την επιβαρυνθείτε. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί το προϊόν αν έχει φθαρεί ή έχει αφαιρεθεί η ειδική σήμανση του.

Σε περίπτωση που πρόκειται για εξατομικευμένο προϊόν ή σε περίπτωση που πρόκειται για ρο ύχο ή εσώρουχο που έχει χρησιμοποιηθεί δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης, για λόγους υγιεινής.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Μπορείτε να επιστρέψετε αναιτιολογήτως ένα προϊόν εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) από την παράδοσή του. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι άθικτα και στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ειδικές σημάνσεις τους. Μαζί με το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται και η απόδειξη αγοράς του καθώς και το οποιοδήποτε δώρο συνοδεύει το προϊόν και θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυσνη της εταιρείας μας:

D+S Art
Ηλιουπόλεως 128, Δάφνη 172 37

Η εταιρεία μας θα σας επιστρέψει ποσό ίσο με την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος καθώς και τα έξοδα αποστολής (που ενδεχομένως καταβάλατε για την αποστολή του προϊόντός σε εσάς) στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας αναγράψετε στη δήλωση υπαναχώρησής σας, μέσα σε 14 ημέρες από την αποστολή του email και την παραλαβή του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Δεν θα δεχτούμε επιστροφές εάν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα, φθαρμένα ή λερωμένα. Δεν έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης σε ορισμένες περίπτωσεις και συγκεκριμένα σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων για λόγους υγιεινής (όπως εσώρουχα, μαγιό, καλλυντικά) και όταν πρόκειται για εξατομικευμένα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί κατόπιν δικής σας παραγγελίας.