Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την  Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (email). Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδας, τις επεξεργαζόμαστε αυθημερόν, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη εργάσιμη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 14:00 ώρα Ελλάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται τη Δευτέρα. Οι αποστολές γίνονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των επίσημων αργιών.

Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφορών «ACS».

Κόστος αποστολής:

  1. Για όλη την Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.
  2. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
  3. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες το κόστος αποστολής είναι 50 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

O εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι:

  1. Για ολόκληρη την Ελλάδα μία (1) έως πέντε (5) εργάσιμες μέρες μετά την ημερομηνία αποστολής.
  2. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες από πέντε (5) έως δεκαπέντε (15) εργάσιμες μέρες μετά την ημερομηνία αποστολής.

Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις ιδίως αν πρόκειται για απομακρυσμένη ή νησιώτικη περιοχή.